Чавунний посуд ТМ Brizoll. Щоб чавунний виріб прослужив вам довго, не важливо то сковорода чи казан - дотримуйтеся декілька простих правил по догляду і ви залишитеся задоволенні нашою продукцією. А чавунний посуд в свою чергу гарно прослужить вам довгі роки.
- Перед першим використанням чавунний виріб НЕ потрібно просмажувати з сіллю. Достатньо перед першим використанням просто помити посуд з миючим засобом і просушити його рушником чи серветкою; Змажте казан чи сковороду рослинною олією і можете користуватися!
- Зберігайте посуд завжди в сухому місці та не залишайте в ньому надовго їжу;
- Після використання помийте виріб, просушіть і нанесіть тонкий шар рослинної олії. Так, так. Ви правильно зрозуміли, чавун може довго стояти змазаний олією, адже саме олія не буде давати посуду покриватися іржею.
Дотримуйтеся цих правил і отримуйте задоволення від покупки нашого чавунного посуду.