Казан чавунний об'ємом на 22 літри з чавунною кришкою. Тип азіатський, ТМ Сітон. Призначений для приготування плову, бограча, рибної юшки. В ньому можна підсмажити м'ясо, тушкувати овочі. Підходить для приготування на багатті та на кухонній плиті (включаючи індукційні, склокерамічні, газові плити).
Зроблений з литого чавуну без покриття зі спеціальною термічною обробкою. Напівсферична форма чавунного казана сприяє рівномірному нагріву по всій поверхні. Завдяки цьому страви виходять розсипчастими, ніжними та з приємним ароматом, не втрачаючи корисних властивостей. Оптимальна товщина стінки не робить його занадто тяжким. Чавунний казан зручно брати з собою на пікнік та відпочинок.
Переваги казанів ТМ Сітон:
-
Повна відсутність пригорання їжі;
-
Екологічна чистота;
-
Довговічність;
-
Економічність (висока теплоємність);
-
Не боїться перегріву та механічних пошкоджень.
Комплектація:
-
Чавунний казан;
-
Чавунна кришка.
Сумісність:
-
Мангал (встановлюється на стінки);
-
Багаття (встановлюється на триногу);
-
Духова піч;
-
Піч під казан, турбопіч;
-
Всі види кухонних та туристичних плит (включаючи індукційні, склокерамічні, газові)
Догляд за чавунним казаном:
Перед першим використанням казан необхідно ретельно вимити, прожарити з сіллю та олією. Не можна залишати приготовлену їжу в чавунному посуді для зберігання. Після приготування, його необхідно вимити, просушити на плиті і нанести тонкий шар олії.
Детальніше про догляд та чавунним посудом ТМ Сітон
Ця форма казана дуже добре утримує тепло на довгий час. Посуд виконаний у класичному, перевіреному часом та уподобаннями споживачів дизайні, виготовлений з екологічно чистого матеріалу зі спеціальною термічною обробкою, відповідає всім санітарно-гігієнічним вимогам, має сертифікат якості.
У комплекті можна придбати триногу, за допомогою якої зручно використовувати казан на відкритому вогні.
При правильному догляді термін використання необмежений!