Жаровню можна зустріти не на кожній кухні, але ті, хто наважується її придбати, швидко оцінюють переваги покупки. За допомогою такого посуду можна приготувати найсмачніші м'ясо, птицю, овочі. Жаровні відрізняються від казанів та горщиків для запікання, вони мають різні види та призначення.Чавунні жаровні використовували на кухні ще наші предки. Вона екологічна і за правильної експлуатації не має терміну придатності. Масивні дно та стінки чавунних виробів сприяють швидкому та якісному приготуванню страв, які томляться у власному соку. Наші бабусі і сьогодні серед усіх сучасних матеріалів віддають перевагу чавуну.
Вся продукція виготовлена вручну та з любов'ю!
Не боїться перегріву, використання металічних лопаток та ложок. На ній ви зможете приготувати будь-що, вона не має жодних обмежень: посмажити рибу, м’ясо, картоплю, зробити стейки, рагу, овочі гриль.
З кожним приготуванням чавун покращує свої антипригарні властивості, насичує їжу корисними іонами заліза.
Жаровню можна використовувати разом з мангалом, піччю, решіткою, в духовій печі та на кухонній плиті. Сумісна з усіма видами плит, включаючи індукційні.
Насолоджуйтесь приготуванням та смаком їжі з чавунними виробами ТМ “Maysternya”.