Прес для бургеров - це незамінний аксесуар, який має бути в арсеналі кожної хазяйки. З цим пристроєм Ви зможете приготувати котлету, як справжній шеф-кухар. Конструкція пресу для бургеров дозволяє приготувати ідеальні котлети з начинкою, з яких не витече сік. Ви зможете покласти у фарш усі свої улюблені інгредієнти. Не боячись, що до кінця приготування вони усі виявляться зовні. Прес для бургеров допоможе Вам зробити відмінні котлети для грилю. Просто сформуйте з яловичого фаршу основу для котлети і помістіть її в прес. Додайте свої улюблені інгредієнти і накрийте їх фаршем. Тепер Вам залишається чекати, коли апетитні бургеры підсмажаться і їх можна буде подавати до столу.
Щоб Ваші бургеры завжди були ідеальними, Ви повинні знати декілька секретів використання пресу :
Фарш для приготування бургеров має бути заздалегідь охолоджений.
Охолоджений фарш прискорить процес приготування бургеров і спростить процес його виймання з пресу;
Щоб бургер вийшов ідеальним, переконаєтеся, що Ви не використовуєте надто багато фаршу для котлети;
Щоб легше було працювати з пресом для бургеров, змастіть його заздалегідь невеликою кількістю води або рослинної олії;
Не бійтеся використати багато начинки для котлет і створювати свої унікальні бургеры.
Чим більше начинки Ви використовуєте, тим краще результат.