Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00–17:00

Сб-Нд: вихідні

0
Мій кошик
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
Характеристики
Вага, кг 3.30
Діаметр, мм 200
Тип Гриль
Матеріал Ливарний чавун
З нами доставка дешевша! Економія до 70% !
1. Ми БЕЗКОШТОВНО, ОБЕРЕЖНО І НАДІЙНО запакуємо Ваші замовлення у ВЛАСНІ коробки згідно стандартів.
2. ВЛАСНА ДОСТАВКА на пошту, без виклику кур'єрів на склад.
3. САМІ СТВОРЮЄМО транспортні накладні, точно вказуючи вагу та розміри, що знижує вартість доставки.

Варіанти доставки:

  • Нова Пошта: відділення/поштомат – від 70 грн. 1-2 дні.
  • Нова Пошта: кур'єром додому – від 120 грн. 1-3 дні.
  • Укрпошта стандарт: від 40 грн. 4-7 днів.
  • Укрпошта експрес: від 60 грн. 2-4 дні.
  • Нова Пошта: міжнародна доставка. Терміни і вартість розраховуються індивідуально.
  • Накладений платіж (оплата при отриманні) 
  • Безготівковий розрахунок (IBAN, Invoice)
  • Онлайн-оплата (WayForPay)
  • Онлайн-оплата (Plata by Mono)

Якщо товар Вам не підійшов за будь-яких причин, Ви можете його повернути або замінити протягом 14 днів з моменту покупки, за умови, що товар не використовували, або він має виробничі дефекти. Повернення грошових коштів здійснюється протягом 3-х робочих днів з моменту надходження посилки від клієнта. Детальніше: Обмін та повернення

Консультацію Ви можете отримати за контактним номером 097-373-47-37 у робочий час або у месенджері Viber/Telegram.

Прес-гриль Ø 20 см/3,3 кг чавунний круглий

Артикул MS210
В наявності
648 грн
850 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Опис

Прес-гриль (з ребрами) чавунний товстостінний діаметром 20 см від українського виробника Maysternya. Велика товщина стінок 20 мм та вага 3,3 кг забезпечить необхідний притиск страв.

Круте і дуже зручне доповнення для чавунного посуду - чавунний прес. Навіщо потрібна кришка прес? Такі забезпечують зазвичай ніжність, соковитість м'яса, при цьому - апетитну хрустку скоринку, дозволяють готувати безліч специфічних страв. Зручна річ для справжніх цінителів стейків.

Як користуватись? Можна класично: знизу на сковорідці страва, зверху притискає прес. А можна експерементувати: покласти прес на вугілля, розжарити, потім на страву, можна перевернути і смажити на ньому, можна і в духовку. Має невеликі бортики, на які можна покласти розпечене вугілля і смажити з обох боків одночасно. Гарно розігрітий прес-гриль завдяки великій товщині дуже довго тримає температуру. Проте не кидайте його розпеченим у холодну воду, щоб не тріснув.

Круглий варіант чудово підходить для круглих жаровень або сковорідок

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору