Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00–17:00

Сб-Нд: вихідні

0
Мій кошик
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
Характеристики
Вага, кг 3.30
Діаметр, мм 200
Тип Гриль
Матеріал Ливарний чавун
З нами доставка дешевша! Економія до 70% !
1. Ми БЕЗКОШТОВНО, ОБЕРЕЖНО І НАДІЙНО запакуємо Ваші замовлення у ВЛАСНІ коробки згідно стандартів.
2. ВЛАСНА ДОСТАВКА на пошту, без виклику кур'єрів на склад.
3. САМІ СТВОРЮЄМО транспортні накладні, точно вказуючи вагу та розміри, що знижує вартість доставки.

Варіанти доставки:

  • Нова Пошта: відділення/поштомат – від 70 грн. 1-2 дні.
  • Нова Пошта: кур'єром додому – від 120 грн. 1-3 дні.
  • Укрпошта стандарт: від 40 грн. 4-7 днів.
  • Укрпошта експрес: від 60 грн. 2-4 дні.
  • Нова Пошта: міжнародна доставка. Терміни і вартість розраховуються індивідуально.
  • Накладений платіж (оплата при отриманні) 
  • Безготівковий розрахунок (IBAN, Invoice)
  • Онлайн-оплата (WayForPay)
  • Онлайн-оплата (Plata by Mono)

Якщо товар Вам не підійшов за будь-яких причин, Ви можете його повернути або замінити протягом 14 днів з моменту покупки, за умови, що товар не використовували, або він має виробничі дефекти. Повернення грошових коштів здійснюється протягом 3-х робочих днів з моменту надходження посилки від клієнта. Детальніше: Обмін та повернення

Консультацію Ви можете отримати за контактним номером 097-373-47-37 у робочий час або у месенджері Viber/Telegram.

Прес-гриль Ø 20 см/3,3 кг чавунний круглий

Артикул MS210
В наявності
583 грн
720 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Опис

Прес-гриль (з ребрами) чавунний товстостінний діаметром 20 см від українського виробника Maysternya. Велика товщина стінок 20 мм та вага 3,3 кг забезпечить необхідний притиск страв.

Круте і дуже зручне доповнення для чавунного посуду - чавунний прес. Навіщо потрібна кришка прес? Такі забезпечують зазвичай ніжність, соковитість м'яса, при цьому - апетитну хрустку скоринку, дозволяють готувати безліч специфічних страв. Зручна річ для справжніх цінителів стейків.

Як користуватись? Можна класично: знизу на сковорідці страва, зверху притискає прес. А можна експерементувати: покласти прес на вугілля, розжарити, потім на страву, можна перевернути і смажити на ньому, можна і в духовку. Має невеликі бортики, на які можна покласти розпечене вугілля і смажити з обох боків одночасно. Гарно розігрітий прес-гриль завдяки великій товщині дуже довго тримає температуру. Проте не кидайте його розпеченим у холодну воду, щоб не тріснув.

Круглий варіант чудово підходить для круглих жаровень або сковорідок.

Відгуки 1
Класний якісний прес. Досить тяжкий щоб прижати все що треба на сковорідці. Гарний
Відповісти
Віталій Олегович, Дякуємо за відгук!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору